Bouwbewaking

 

Vandalisme en diefstal op bouwlocaties is tegenwoordig meer regel dan uitzondering, denk hierbij aan koper, ijzer, cv ketels en ingeslagen ramen.

De laatste jaren is dit fenomeen steeds meer toegenomen, ook Veensecurity kan u hierbij een oplossing bieden. Door uw bouwlocatie in de uren dat er niet gewerkt wordt bewaking met diensthond in te zetten. Er wordt dan regelmatig op ongezette tijden gesurveilleerd over het terrein om onverlaten geen kans te bieden uw bouwlocatie te betreden, menig onverlaat schrikt al bij het horen/zien van honden en bij calamiteiten worden er gepaste maatregelen getroffen.

U als bouwondernemer kan op deze manier van uw welverdiende nachtrust genieten terwijl wij over uw eigendommen waken en er (voor een groot deel) zorg voor dragen dat de bouw van uw project niet door vandalisme en/of diefstal zal stagneren, wat voor u een grote schadepost kan betekenen. Is uw interesse gewekt neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden en laat uw spullen niet stelen of beschadigen door onverlaten.

4